Dedurizator cabinet Clack

Regenerarea rasnii se face automat in timpul noptii sau in orice perioada cand nu este necesara furnizarea apei dedurizate (1-2 ore in functie de tipul statie de dedurizare).
Regenerarea rasinii se face numai dupa consumarea unui volum de apa prestabilit (consum redus de sare). Sistemul lucreaza atat pe functie de volumetrica cat si pe timp. Agentul de regenerare este o solutie de clorura de sodiu (saramura) pe care statia o prepara singura din sarea aflata in tancul de saramura).
Dedurizatorul contine rasina schimbatoare de ioni: Purolite

Dedurizator CS

Aceste tipuri de statii de dedurizare sunt destinate in principal eliminarii calcarului din apa, a fierului si manganului intr-o anumita concentratie si sunt comandate de valve actionate electric
Dedurizatorul se programează uşor (cu un ecran digital). Valva electronica automata a dedurizatorului, este dotata cu un microprocesor care are acces la toate datele despre operarea sistemului şi deasemenea acesta comanda momentul si fazele de regenerare, asigurand o apa de calitate utilizatorului .

Dedurizator simplex Clack

Aceste tipuri de statii de dedurizare sunt destinate in principal eliminarii calcarului din apa, a fierului si manganului intr-o anumita concentratie si sunt comandate de valve actionate electric Regenerarea rasnii se face automat in timpul noptii sau in orice perioada cand nu este necesara furnizarea apei dedurizate ( 1-2 ore in functie de tipul statie de dedurizare ). Regenerarea rasinii se face numai dupa consumarea unui volum de apa prestabilit ( consum redus de sare ). Agentul de regenerare este o solutie de clorura de sodiu (saramura) pe care statia o prepara singura din sarea aflata in tancul de saramura).

Dedurizator duplex industrial

Aceste tipuri de statii de dedurizare sunt destinate in principal eliminarii calcarului din apa, a fierului si manganului intr-o anumita concentratie si sunt compuse din doua tancuri conectate intre ele si comandate de o valva sau doua care controleaza ciclurile de regenerare pentru fiecare tanc.
Valva este complet automata si comuta furnizarea apei dedurizate de la un tanc la altul. Sistemul asigura astfel apa dedurizata 24 de ore din 24 , chiar si in timpul regenerarii unuia dintre tancuri. In timp ce tancul principal furnizeaza apa dedurizata, tancul al doilea poate fi in regenerare sau in asteptare. In mod similar, cand al doilea tanc furnizeaza apa dedurizata, primul tanc poate fi in regenerare sau in asteptare.

Dedurizator Tapworks

Dedurizatorul Tapworks Ecowater este destinat tratarii apelor in aplicatiile casnice, dar si sistemelor de incalzire si racire.

Avantajele dedurizatorului TAPWORKS Ecowater:

  • Sistem de control (valva) electronic si volumetric
  • Sistem compact (cabinet), usor de montat si intretinut, cu un aspect placut
  • Rasina cu capacitate de schimb mare
  • Timer electronic cu display LCD
  • Posibilitate de control permanent al sistemului (posibilitate de transmitere la distanta a parametrilor de functionare prin sistemul EASE/ESP)
  • Regenerare proportionala in concordanta cu capacitatea de schimb ramasa
  • Costuri de operare reduse (consum redus de sare si apa)
  • Protectie a datelor setate 24 de ore impotriva penelor de curent